Home / Social / Nervi creați de operatorul de telefonie mobilă Orange, pentru mii de utilizatori din județ, după ce rețeaua a avut grave probleme

Nervi creați de operatorul de telefonie mobilă Orange, pentru mii de utilizatori din județ, după ce rețeaua a avut grave probleme

Unul din marii operatori de telefonie mobilă a întins la maxim nervii utilizatorilor care, timp de câteva ore, nu au putut folosi serviciile de telefonie și date la parametri normali din cauza gravelor probleme tehnice apărute pe rețeaua de fibră optică. La nivelul județului nostru au fost afectați cel puțin câteva mii de utilizatori.

Abonații și utilizatorii de servicii preplătite Orange s-au trezit, în cursul după-amiezii de miercuri, că nu pot folosi telefoanele mobile pentru banale apeluri ori accesarea de date. Și asta după ce rețeaua operatorului, care are peste zece milioane de abonați la nivel național, a căzut pur și simplu, după ora 14.30, creând neplăceri utilizatorilor. Pentru a-și liniști cât de cât clienții, Orange a anunțat pe Facebook motivul pentru care au apărut aceste probleme: ”Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri intampină dificultați în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Aceasta situație se manifestă ca urmare a secționarii multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și iți mulțumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutați”.
Serviciile Orange au încep să revină gradual la parametri normali de funcționare după ce angajații firmei de telefonie au reușit să remedieze defecțiunile din teren. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: