Home / Justitie / Reținut de polițiști, după ce i-a furat geanta unei femei

Reținut de polițiști, după ce i-a furat geanta unei femei

Un bărbat de 30 de ani, din localitatea Rafaila, a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Bărbatul a profitat de neatenția unei femei în vârstă de 77 de ani, din localitatea Dumești, care aștepta autobuzul pe strada Mihail Kogălniceanu din Negrești. I-a sustras geanta, în care se aflau alimente, bunuri personale și suma de aproximativ 330 lei.

O patrulă formată din polițiști de ordine publică și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui a depistat persoana bănuită de comiterea faptei în aproximativ 20 de minute de la momentul sesizării, în apropierea localității Cioatele. Asupra bărbatului au fost găsite bunurile sustrase. Prejudiciul în cauză este estimat la suma de 500 de lei.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore și ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șoferul unui microbuz școlar, cu permisul suspendat după ce a condus sub influența alcoolului

Un control de rutină al ...

Un bârlădean de 44 ani a fost reținut după ce și-a pus la dispoziție apartamentul pentru practicarea prostituției

Proxenetism. Aceasta este infracțiunea pentru ...

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: