Home / Sport / Etapă ofertantă în Liga a IV-a, cu două dueluri de foc

Etapă ofertantă în Liga a IV-a, cu două dueluri de foc

Iubitorii de fotbal din Liga a IV-a Vaslui vor avea parte duminică de două meciuri încinse, între echipe care se vor duela și în play-off. Două echipe amenință să detroneze liderul, în timp ce o alta are ocazia de a urca pe podium.

Liderul CSM FC Vaslui va primi vizita celor de la Racova Pușcași, ocupanta locului trei. Galben – verzii sunt favoriți pe hârtie, atât din punct de vedere al ultimelor partide disputate de cele două formații, dar și a meciului direct din tur. Racova Pușcași a obținut un singur punct din ultimele două etape, în timp ce CSM FC Vaslui a obținut victorii autoritare. În etapa a patra CSM FC Vaslui a învins în deplasare la Racova Pușcași fără prea mari emoții, cu 4 – 1. Prima clasată își permite și o remiză, la egalitate de puncte cu altă formație beneficiind de avantajul golaverajului superior.

Ocupanta locului doi ar trebui să câștige la nouă goluri pentru a o detrona în acest caz, lucru improbabil, deoarece AS Hușana Huși va avea meci greu, cu Flacăra Muntenii de Sus, echipa de pe patru. În tur s-au impus hușenii, în deplasare, scor 0 – 3. Hușenii ar trebui să fie favoriți și prin prisma ultimelor victorii obținute, convingătoare. Adversarii lor din weekend au avut și ei rezultate pozitive, însă ceva mai muncite, obținute nu fără emoții. În cazul unui eșec al muntenarilor Atletic Club Bârlad ar putea urca pe patru,dacă vor învinge pe concitadina de la Sporting. FC Vulturești va juca în compania vecinei de clasament Vitis Șuletea, însă este clar favorită, cu un avans de șapte puncte față de aceasta din urmă.

FC 2007 Gârceni riscă să piardă contactul cu play-off-ul, dacă va pierde cu ACS Moara Domnească, având avantaj minim față de prima e chipă de sub linie. FC Rapid Brodoc trebuie să obțină și ea un rezultat pozitiv, cu Juventus Fălciu, pentru a păstra speranțe la play-off.

Pe primul loc în Liga a IV-a este CSM FC Vaslui, cu 33 de puncte. Pe locurile doi și trei se află Hușana Huși, Racova Pușcași, ambele cu 31 de puncte. Urmează Flacăra Muntenii de Sus, cu 28 de puncte, Atletic Club Bârlad, cu 26 de puncte și FC Vulturești, cu 24 de puncte. Pe locul șapte se clasează Vitis Șuletea, cu 17 puncte. Pe opt și nouă se află FC 2007 Gârceni și FC Rapid Brodoc, cu 15, respectiv 14 puncte. Cu șanse mici de a evita play-out-ul și lupta pentru evitarea retrogradării sunt Sporting Bârlad, cu 11 puncte, ACS Moara Domnească și Juventus Fălciu, cu 6, respectiv 5 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: