Home / Justitie / Adolescente agresate în Grădina Publică din Bârlad

Adolescente agresate în Grădina Publică din Bârlad

Două tinere au fost agresate sâmbătă seara, în Grădina Publică. O adolescentă de 15 ani din Bârlad și o prietenă a sa, de 16 ani, au fost bruscate și trase de păr de alte două fete care se plimbau împreună cu câțiva băieți.

„Am ieșit la plimbare în Grădina Publică împreună cu prietena mea din Vaslui. O chemasem la Bârlad pentru a ne plimba în Grădina Publică, fiind o vreme minunată. În jurul orei 19, pe când ne aflam în fața Teatrului de Vară, am fost agresate din senin. Eu am fost trasă de păr, iar prietena mea, lovită în spate, de două fete. Probabil că băieții din gașca cu care erau le-au îndemnat să ne agreseze pur și simplu pentru a se distra. Nu știu care a fost motivul pentru care s-au legat de noi. Nu cunoșteam pe nimeni din grupul acela de tineri. Ne-am speriat îngrozitor și am sunat la 112”, a declarat, pentru Est News, adolescenta din Bârlad agresată în Grădina Publică.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Jandarmeriei, aflat în zonă. Tinerii din grupul celor două agresoare au fugit, jandarmii reușind să prindă doar una dintre fetele bătăușe. Aceasta are 14 ani și este elevă la un liceu tehnologic din Bârlad. Victimele agresiunii au mers ulterior la Poliție pentru a da declarații.

„Sâmbătă, 30 martie, la numărul de urgență 112, la ora 19.50, a fost sesizată o agresiune de către o domnișoară de 15 ani, din Bârlad. Aceasta se afla în Grădina Publică împreună cu o altă adolescentă de 16 ani, ambele fiind agresate de o fată de 14 ani. Polițiștii fac acum verificări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul și au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: