Home / Politic / Bârlădeanul Romulus Buhăescu, candidatul organizației județene a PMP la alegerile pentru Parlamentul European

Bârlădeanul Romulus Buhăescu, candidatul organizației județene a PMP la alegerile pentru Parlamentul European

de Simona MIHĂILĂ

Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a decis: persoana care va candida din partea județului Vaslui la alegerile pentru Parlamentul European, al căror scrutin va avea loc pe 26 mai, este bârlădeanul Romulus Doru Buhăescu, președinte al PMP Bârlad și vicepreședinte al organizației județene.

Liderii organizației – deputatul Corneliu Bichineț, președintele organizației județene, și Maricel Gangu, secretar executiv al formațiunii – au făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă, duminică, 31 martie.

Romulus Doru Buhăescu este, potrivit declarațiilor celor doi lideri ai PMP Vaslui, omul cel mai potrivit pentru a intra în cursa alegerilor europarlamentare, remarcându-se, printre altele și ca un bun organizator. Filiala de la Bârlad a PMP este una dintre cele mai solide organizații pe care formațiunea le are în județ, conform evaluărilor partidului.

”Noi am reușit să impunem pe listă un om tânăr, un om de vocație, un inginer, locuitor al Bârladului. În organizația municipală Bârlad a PMP lucrurile stau bine, datorită coeziunii care există între membri. Alegerile europarlamentare sunt un test pentru orice formațiune politică. Personal, nu mi-am impus un scor astronomic. Ținând cont de dinamica organizației noastre, de faptul că în ultimele luni s-au înscris în PMP foarte mulți oameni, dar luând în considerare și forța altor partide, noi mizăm pe un scor de 7% – 8%”, a precizat deputatul Corneliu Bichineț, președintele PMP Vaslui.

Romulus Buhăescu s-a declarat extrem de bucuros că liderii PMP au ales să promoveze pentru Parlamentul European un om din orașul său natal.

”Am un sentiment de mândrie, de bucurie că partidul din care fac parte a hotărât să selecteze din județul Vaslui un bârlădean. De aceea, mă simt încărcat cu putere și mă motivează faptul că aici, la Bârlad, este o echipă puternică, solidă, pe care ne putem baza în campania electorală. Aș dori ca cetățenii județului să analizeze foarte bine lista propusă de PMP și să voteze PMP, pentru că este singurul partid cu adevărat bun și cu oameni corecți”, a apreciat Romulus Doru Buhăescu.

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluienii mai au 7 zile la dispoziție să se înscrie pentru a vota la prezidențiale în străinătate

Cei care nu se vor ...

Mesajul exasperat al USR Bârlad în legătură cu străzile orașului: ”Primăria peticește drumurile continuu, fără nicio strategie”

Încercările disperate ale conducerii Primăriei ...

(Facsimil) PSD Bârlad a făcut anunțul oficial: șoseaua de centură a Bârladului intră în linie dreaptă

Așa cum am anunțat în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: