Home / Invatamant / Cum s-au descurcat elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad la simularea pentru Bacalureat

Cum s-au descurcat elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad la simularea pentru Bacalureat

Subiectele de la simularea pentru Bacalaureat i-au pus în dificultate și pe elevii claselor a XI-a și a XII-a de la Liceul Pedagogic din Bârlad. În primul rând, pentru că nu au învățat suficient și apoi pentru că subiectele la matematică, de exemplu, au fost prea grele.

Dacă luna aceasta ar fi avut loc Bacalaureatul, doar 14,18% dintre elevii de clasa a XI-a ar fi obținut note de trecere și 32,43% dintre cei de clasa a XII-a. Cele mai bune rezultate la nivelul Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” s-au înregistrat la clasa a XI-a, la limba română, unde procentul de promovare a fost de 78,08%. La clasa a XII-a, cele mai bune rezultate au fost obținute la psihologie, unde au promovat 82,86% dintre cei care au participat la examen.
Cele mai slabe rezultate la simularea pentru Bacalaureat au fost înregistrate la matematică. Doar 1,89% dintre elevii claselor a XI-a au reușit să obțină nota 5. La clasa a XII-a au trecut proba 39,22% dintre elevi.
La examenele de simulare pentru Bacalaureat au participat 98,3% din numărul total de elevi ai Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad. (M. N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Bârlad, o investiție de 6 milioane de lei se degradează înainte de a fi recepționată

Sala de sport a Școlii ...

Liceul “Dimitrie Cantemir” Fălciu, în sărbatoare de ziua patronului spiritual

Cei peste 610 de preșcolari ...

Primăria tergiversează angajarea unui medic dentist pentru cabinetul proaspăt dotat al Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad

Cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: