Home / Social / Incendiu puternic la fabrica de ulei de la Cănțălărești. Primarul comunei: ”Încercăm să-l ținem sub control”

Incendiu puternic la fabrica de ulei de la Cănțălărești. Primarul comunei: ”Încercăm să-l ținem sub control”

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la fabrica de ulei din localitatea Cănțășărești, mai multe echipaje de pompieri militari și de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență intervenind în zonă. Autoritățile locale ne-au precizat că se depun eforturi pentru ținerea sub control, pe cât posibil, a flăcărilor care au cuprins buncărul în care este depozitată materia primă.

Mai multe echipaje de pompieri intervin, luni seara, la fabrica de ulei din localitatea Cănțălărești, care a fost cuprinsă de un incendiu puternic. Potrivit primelor informații oferite de autoritățile locale, flăcările au izbucnit la buncărul în care este depozitată materia primă.

Arde floarea soarelui din buncărul fabricii. Încercăm să ținem incendiul sub control. Suntem cu toții aici și intervenim cu forțele locale, inclusiv cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență”, ne-a declarat primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui ne-au precizat că incendiul a fost localizat și se intervine pentru stingerea acestuia, fără ca flăcările să se extindă la utilaje sau alte construcții din zonă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: