Home / Sport / Victorie importantă a handbaliștilor juniori 1 de la LPS Vaslui, în fața unei contracandidate la calificare

Victorie importantă a handbaliștilor juniori 1 de la LPS Vaslui, în fața unei contracandidate la calificare

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a reușit o victorie importantă în Grupa Speranță 1 a Campionatului Național pentru handbaliștii juniori 1, scor 35 – 33 cu LPS Iași, echipa de pe locul trei. Meciul, cu miză pentru clasarea pe unul din cele două locuri calificabile la Turneul Final “Speranță”, a fost extrem de disputat pe întreaga durată a partidei, la pauză vasluienii având avantaj minim, scor 18 – 17.

Reprezentanta județului nostru a coborât pe locul doi datorită faptului că LPS Piatra Neamț, care are același număr de puncte ca LPS Vaslui, a reușit un galop de sănătate cu LPS Buzău. S-a distanțat însă la patru puncte de formația ieșeană și doar un ghinion cumplit mai poate face ca vasluienii să rateze calificarea.

LPS Vaslui va da piept joi cu liderul LPS Piatra Neamț, însă chiar dacă pierde, păstrează șanse mari la ocuparea unei poziții care să asigure calificarea. În ultimele două etape le va întâlni pe ocupantele locurilor cinci și șase, cele mai slabe din grupă. Pentru LPS Iași orice alt rezultat decâț victoria în fața celor de la CS Năvodari o va costa calificarea.

LPS Vaslui e pe locul doi în Grupa Speranță 1, cu 17 puncte, tot atâtea cât are liderul LPS Piatra Neamț. Completează podiumul LPS Iași, cu 13 puncte. Urmează CS Brazi J1, cu 9 puncte și LPS Buzău, cu 7 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: