Google+
Home » Justitie » Dosarul penal nu a fost o păcăleală

Dosarul penal nu a fost o păcăleală

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

Vasluianul B.C, în vârstă de 19 ani, a fost oprit pentru control pe 1 aprilie, pe raza localității de frontieră Berezeni, în timp ce conducea un autoturism marca Alfa Romeo 156, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării și a documentelor care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că înscrisurile nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul în cauză nu figurează în bazele de date bulgare ca fiind asigurat.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și fals în înscrisuri sub semnătură privată. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: