Home / Sport / Meci greu pentru CSM Vaslui, care ar putea pierde fotoliul de lider în Liga a IV-a

Meci greu pentru CSM Vaslui, care ar putea pierde fotoliul de lider în Liga a IV-a

CSM FC Vaslui, liderul din Liga a IV-a de fotbal Vaslui, va juca duminică în deplasare la Flacăra Muntenii de Sus, ocupanta locului cinci.

Muntenarii sunt un adversar extrem de dificil, pentru că stau foarte bine în apărare, cu doar 18 goluri primite, având cea de-a treia defensivă în campionat. În tur a fost un meci extrem de disputat, pe care galben – verzii l-au câștigat în extremis, scor 1 – 0. Ei sunt în formă și au reușit rezultate pozitive în ultima vreme, motiv pentru care în cazul unei victorii ar putea urca pe podium. Chiar dacă înving, au însă nevoie ca Atletic Club Bârlad să nu obțină toate punctele. Bârlădenii au meci cu FC Vulturești, ocupanta locului șase, într-o partidă ce se anunță foarte spectaculoasă. În tur bârlădenii au condus cu 2 -1 la pauză, dar adversarii au reușit să întoarcă soarta partidei, scor final 3 – 2 pentru FC Vulturești.

AS Hușana Huși trebuie să învingă în deplasare la ACS Moara Domnească pentru a profita de o eventuală înfrângere a celor de la CSM Vaslui și a urca pe primul loc. Racova Pușcași are șanse mari să rămână pe podium, deoarece va da piept cu lanterna roșie Juventus Fălciu. Vitis Șuletea trebuie să obțină victoria cu FC Gârceni pentru a urca pe poziție de play-off. FC Rapid Brodoc are șanse mari să își consolideze locul opt sau chiar să urce o poziție în clasament, pentru că o va înfrunta pe Sporting Bârlad.

Pe primul loc în Liga a IV-a este CSM FC Vaslui, cu 36 de puncte. Pe locurile doi și trei se află Hușana Huși și Racova Pușcași, cu 33, respectiv 31 de puncte. Urmează Atletic Club Bârlad, cu 29 de puncte și Flacăra Muntenii de Sus, cu 28 de puncte, FC Vulturești e pe șase, cu 27 de puncte. Pe locul șapte se clasează FC 2007 Gârceni, cu 18 puncte. Urmează FC Rapid Brodoc și Vitis Șuletea, ambele cu 17 puncte. Cu șanse mici de a evita play-out-ul și lupta pentru evitarea retrogradării sunt Sporting Bârlad, cu 11 puncte, ACS Moara Domnească și Juventus Fălciu, cu 6, respectiv 5 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: