Home / Sport / Spectacolul e la el acasă în Liga a V-a de fotbal Vaslui

Spectacolul e la el acasă în Liga a V-a de fotbal Vaslui

Iubitorii de fotbal din județ au avut ce vedea în ultima etapă din Liga a V-a, respectiv o ploaie de goluri. În cele opt partide disputate au fost marcate nu mai puțin de 59 de goluri, aproape opt pe meci. Cea mai ofertantă partidă a fost cea dintre Voința Ștefan cel Mare și Avântul Zăpodeni în care s-au marcat nu mai puțin de 11 goluri.

În Seria Vaslui Vest Avântul Zăpodeni a avut o repriză de debut dificilă în deplasarea de la Voința Ștefan cel Mare, la pauză având avantaj minim, scor 1 – 2. Repriza a doua a fost mult mai spectaculoasă, cu opt goluri marcate, dintre care șapte în poarta gazdelor, scor final 2 – 9. Inter Sport Vaslui a dispus de Vulturul Bălteni cu 5 – 1, iar Unirea Negrești a învins-o pe Viitorul Rebricea cu același scor.

Lider este Inter Sport Vaslui, cu 21 de puncte. Completează podiumul Unirea Negrești și Avântul Zăpodeni, cu 18, respectiv 13 puncte. Pe locul patru se clasează Viitorul Rebricea, tot cu 13 puncte. Urmează FC Gloria Todireșți și Vulturul Bălteni, ambele cu șase puncte. Lanterna roșie Voința Ștefan cel Mare are un punct.

În Seria Vaslui Est cel mai spectaculos meci a fost cel dintre FC Ghergheleu și Avântul Solești. Gazdele au câștigat autoritar, scor 8 – 2, după ce aveau acontate toate punctele încă din prima parte, la pauză având 5 – 1. Victoria Muntenii de Jos nu a avut nici ea emoții în confruntarea cu SC 2000 Lipovăț, scor 5 – 1 (4 – 0). Un meci extrem de disputat a avut loc între Avântul Codăești și Viitorul Văleni. După ce oaspeții aveau 2 – 1 la pauză scorul a fost răsturnat de gazde, care au învins cu 3 – 2.

Lider este FC Ghergheleu, cu 19 puncte, urmată de Victoria Muntenii de Jos, cu 16 puncte. Pe trei și patru, cu 11 puncte, se clasează Viitorul Văleni și SC 2000 Lipovăț. Locul cinci este ocupat de Avântul Solești, cu șapte puncte. Pe ultima poziție se află Avântul Codăești, cu un singur punct.

În seria Huși – Bârlad au avut loc doar două partide, deoarece partida Multim Perieni – Avântul Băcani a fost amânată. FC Pogănești a dispus de Olimpia Stănilești cu 7 – 1 ( 2 – 1), iar Viitorul Vetrișoaia a învins-o cu 7 – 0 pe Unirea Alexandru Vlahuță.

Liderul FC Pogănești are 17 puncte, în timp ce Viitorul Vetrișoaia și FC Crețești au 15, respectiv 12 puncte. Urmează Olimpia Stănilești, cu 11 puncte. Pe locul cinci se clasează Unirea Alexandru Vlahuță, cu 9 puncte. Locul șase este ocupat de Avântul Băcani, cu 5 puncte. Lanterna roșie Multim Perieni are un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: