Home / Justitie / Bârlădean de 20 de ani, prins de polițiști după ce a băgat în spital o femeie căreia i-a furat geanta cu bani pe stradă. Individul era sub control judiciar, după o altă tâlhărie

Bârlădean de 20 de ani, prins de polițiști după ce a băgat în spital o femeie căreia i-a furat geanta cu bani pe stradă. Individul era sub control judiciar, după o altă tâlhărie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 20 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii au fost sesizați pe 31 martie de către o femeie de 66 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a fost deposedată, prin violență, de geanta pe care o avea asupra sa, precum și de suma de 5.500 lei, de către o persoană necunoscută. Victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale. În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15:20, polițiștii au fost sesizați din nou de către o femeie de 57 de ani din Bârlad, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe Republicii, a fost deposedată de geanta personală, prin violență, de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea celor două infracțiunii de tâlhărie și au stabilit împrejurările comiterii faptelor. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de ieri, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită în luna februarie 2019, în zona gării CFR Bârlad. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: