Google+
Home » Justitie » Autoturism de lux furat din Germania, depistat la controlul de frontieră

Autoturism de lux furat din Germania, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița au depistat la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

R.P., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 36 de ani, a vrut să intre în țară la sfârșitul săptămânii trecute, ca pasager al unui ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă tip platformă, pe care era transportat un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Germania, an de fabricație 2017. Existând suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare prezentat la controlul de frontieră pentru autoturismul transportat pe platformă, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Germania, la data de 19.02.2019.

Cu privire la aspectele constatate, R.P. a declarat că a achiziționat autoturismul, cu suma de 39.500 euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: