Google+
Home » Social » Doi șoferi, duși la spital după ce s-au tamponat cu mașinile în Rebricea

Doi șoferi, duși la spital după ce s-au tamponat cu mașinile în Rebricea

Doi șoferi aflați în pragul pensionării au ajuns cu ambulanțele la spital după ce au fost răniți în urma unui accident petrecut, luni după-amiază, pe raza localității Rebricea. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele unuia dintre conducătorii auto pentru vătămare corporală din culpă. 
Accident cu două victime pe raza localității Rebricea, la granița cu județul Iași, pe drumul județean DJ 248. Un șofer de 64 de ani, din localitatea ieșeană Tansa, a pierdut controlul asupra direcției mașinii pe care o conducea spre Buhăești și s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 63 de ani, din Văleni. În urma impactului, cei doi șoferi au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și duși la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
„Cele două victime ale accidentului au fost diagnosticate cu policontuzii. Testați cu aparatul alcooltest, s-a constatat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului din Iași pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: