Home / Sanatate / Patru cabinete dentare amendate de CJAS

Patru cabinete dentare amendate de CJAS

de Mihaela NICULESCU

Compartimentul de Control al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a efectuat în primele trei luni ale acestui an patru controale tematice la furnizorii de servicii medicale din specialitatea medicină dentară.

Au fost verificate două cabinete stomatologice din Vaslui, unul din Ghermănești și unul din Bârlad. Cabinetele din Vaslui au fost sancționate cu avertisment scris, în timp ce celelalte două au fost amendate de echipa de control cu aproximativ 2.280 de lei, conform prevederilor legale în vigoare. Cabinetul din Bârlad și cel din Ghermănești au fost amendate pentru că în urma verificării s-au constatat următoarele ilegalități: necompletarea corectă și la zi a formularelor utilizate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate, respectiv pe cele privind evidențele obligatorii, pe cele cu regim special și pe cele tipizate. De asemenea s-au aplicat amenzi și pentru necompletarea dosarului electronic al pacienților. Cabinetele respective au fost sancționate cu 10 % din suma totală primită prin contract de la CJAS.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

Vaccin pe risc propriu! La Spitalul “Beldiman”, protocolul medical nu prevede testarea la antirabic

Nu și-a însușit bine cursurile ...

Investiții de milioane de euro în sănătate, pentru ca județul Vaslui să devină unul din centrele medicale importante din Moldova

de Dănuț CIOBANU Investițiile în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: