Home / Social / Reiser a executat lucrări de plombare pe strada Vasile Pârvan, în limita bugetului alocat de Primărie

Reiser a executat lucrări de plombare pe strada Vasile Pârvan, în limita bugetului alocat de Primărie

de Mihaela NICULESCU

Timid, civilizația a ajuns și în zona fostului ghetou din Bârlad. Lucrările începute cu ceva timp în urmă de către SC Reiser au avansat.

După ce au fost construite trotuare de o parte și alta a aleii din fața blocului G1, ieri s-a trecut la asfaltarea lor. Imediat după ce acestea vor fi gata, vor începe lucrările de asfaltare a aleii propriu-zise, astfel încât locuitorii din zonă să nu mai fie nevoiți în zilele cu precipitații să meargă prin noroaie.

Între timp, echipa Reiser a finalizat asfaltarea trotuarului din partea dreaptă a străzii Petru Rareș, stradă care începe la intersecția cu strada Vasile Pârvan de la intrarea în Munteni și continuă până la Liceul „Petru Rareș”. Cât de curând, va fi asfaltat și trotuarul din partea stângă a străzii. În ultimele zile, Reiser SA a executat și lucrări de reparație la strada Vasile Pârvan, o stradă ce devenise capcană pentru șoferi din cauza gropilor adânci, apărute ca urmare a traficului greu de pe arteră, dar și a materialului antiderapant folosit pe timpul iernii.

 

S-au executat plombări pe un fir, de la FEPA până la Podul Pescăriei și de la Podul Pescăriei până la Biserica „Sf. Spiridon”. Reiser va începe în curând lucrări de asfaltare a trotuarelor, dar și a unui tronson de pe strada Constantin Hamangiu, cea care face legătura dintre strada Republicii (în zona Hermes) și Bulevardul Epureanu.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: