Home / Social / Reiser a executat lucrări de plombare pe strada Vasile Pârvan, în limita bugetului alocat de Primărie

Reiser a executat lucrări de plombare pe strada Vasile Pârvan, în limita bugetului alocat de Primărie

de Mihaela NICULESCU

Timid, civilizația a ajuns și în zona fostului ghetou din Bârlad. Lucrările începute cu ceva timp în urmă de către SC Reiser au avansat.

După ce au fost construite trotuare de o parte și alta a aleii din fața blocului G1, ieri s-a trecut la asfaltarea lor. Imediat după ce acestea vor fi gata, vor începe lucrările de asfaltare a aleii propriu-zise, astfel încât locuitorii din zonă să nu mai fie nevoiți în zilele cu precipitații să meargă prin noroaie.

Între timp, echipa Reiser a finalizat asfaltarea trotuarului din partea dreaptă a străzii Petru Rareș, stradă care începe la intersecția cu strada Vasile Pârvan de la intrarea în Munteni și continuă până la Liceul „Petru Rareș”. Cât de curând, va fi asfaltat și trotuarul din partea stângă a străzii. În ultimele zile, Reiser SA a executat și lucrări de reparație la strada Vasile Pârvan, o stradă ce devenise capcană pentru șoferi din cauza gropilor adânci, apărute ca urmare a traficului greu de pe arteră, dar și a materialului antiderapant folosit pe timpul iernii.

 

S-au executat plombări pe un fir, de la FEPA până la Podul Pescăriei și de la Podul Pescăriei până la Biserica „Sf. Spiridon”. Reiser va începe în curând lucrări de asfaltare a trotuarelor, dar și a unui tronson de pe strada Constantin Hamangiu, cea care face legătura dintre strada Republicii (în zona Hermes) și Bulevardul Epureanu.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: