Google+
Home » Justitie » Reținut de polițiști, după ce și-a băgat în spital fosta concubină, încălcând ordinul de protecție

Reținut de polițiști, după ce și-a băgat în spital fosta concubină, încălcând ordinul de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Huși au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Huși, pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecție emis împotriva sa.

Polițiști au fost sesizați duminică prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 30 de ani din Huși, cu privire la încălcarea prevederilor ordinului de protecție, de către fostul concubin al acesteia, un bărbat de 35 de ani, din Huși, care a agresat-o. Cele două persoane au avut o relație de concubinaj, iar pe 9 noiembrie 2018 Judecătoria Huși a emis un ordin de protecție, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 metri față de persoana vătămată. Duminică seara bărbatul de 35 de ani a pătruns însă în autoturismul fostei concubine, agresând-o atât pe aceasta, cât și pe bărbatul care o însoțea. În urma agresiunii, femeia a necesitat cinci – șase zile de îngrijiri medicale.

După întocmirea dosarului de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea prevederilor ordinului de protecție și lovire sau alte violențe, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Bărbatul mai este cercetat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea unui cadru medical aflat în exercițiul funcțiunii”, după ce a amenințat un asistent medical, în cursul lunii ianuarie, la Spitalul Municipal Huși. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: