Home / Sport / Rugbyștii bârlădeni U16 au meci duminică în Campionatul Național

Rugbyștii bârlădeni U16 au meci duminică în Campionatul Național

CSS Bârlad ar putea avea o opțiune serioasă pentru calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de Rugby U16, dacă va învinge în etapa a șasea a grupei regionale Moldova. Bârlădenii vor da piept duminică, de la ora 11.00, pe stadionul Rulmentul, cu CSS Tecuci. În tur, CSS Bârlad a învins fără drept de apel, scor 14 – 45 pe stadionul Tineretului din Tecuci.

Bârlădenii au momentan un avans de patru puncte față de CSS Unirea Iași, ocupanta locului trei, contracandidată la calificare. Diferența dintre cele două ar putea crește cu patru sau cinci puncte deoarece ieșenii dau piept cu liderul CSS Gura Humorului. Partida tur a fost extrem de disputată, ieșenii pierzând la mare luptă, scor 33 – 27 pentru suceveni.

CSS Gura Humorului e lider în grupa regională Moldova, cu 19 puncte. Urmează CSS Bârlad cu 11 puncte și CSS Unirea Iași, cu 11 puncte. Pe locul patru se clasează CSS Tecuci, cu cinci puncte. Lanterna roșie CTTV Galați are zero puncte. După disputarea celor 10 etape, tur + retur, doar primele două clasate merg la Turneul Final. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: