Home / Administratie / Evenimentul ”Vaslui pedalează”, la care sunt așteptați sute de biciliști, amânat din cauza ploii

Evenimentul ”Vaslui pedalează”, la care sunt așteptați sute de biciliști, amânat din cauza ploii

Evenimentul anului așteptat de sute de bicicliști din județ, ”Vasluiul pedalează”, a fost amânat de organizatori din cauza vremii nefavorabile care ar fi stricat farmecul acestuia. Programată, inițial, pentru 14 aprilie, manifestarea, care va cuprinde un tur al orașului pe două roți, o tombolă și un spectacol, se va desfășura în duminica de Florii, cu o săptămână înainte de Paști.

Ploile din aceste zile au dat peste cap planurile Clubului de Ciclism din Vaslui. Evenimentul anului ”Vasluiul pedalează”, care se va desfășura în Centrul Civic al municipiului reședință, a fost amânat cu o săptămână de către organizatori. În consecință, acesta se va desfășura pe 21 aprilie, în duminica de Florii, cu începere de la ora 10, în aceeași locație stabilită de comun acord cu Primăria Vaslui și Serviciul Rutier, partenerii evenimentului.

Pe lângă tombola, turul orașului pe bicicletă și spectacolul în sine, care va cuprinde și o demonstrație de virtuozitate pe două roți, în cadrul manifestării, aflată la cea de-a doua ediție, vor fi împărțite și 600 de veste reflectorizante.

”O să îngălbenim Vasluiul. O să fie ceva șocant. Va fi ceva unic în țară. Va fi un mesaj foarte agresiv de conștientizare a biciliștilor să se îmbrace vizibil atunci când circulă pe șosele, nu neapărat veste reflectorizante, ci o haină de culoare deschisă”, ne-a declarat șeful Serviciului Rutier Vaslui, Sergiu Anton.

Organizatorii evenimentului speră ca numărul bicliștilor prezenți în acest an să-l depășească pe cel de anul trecut și să se apropie de o mie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

O mașină înmatriculată în județul ...

Bârladul rămâne fără apă

Din nou, tot orașul Bârlad ...

Autoritățile cer decăderea din drepturile părintești în cazul celor doi frați de 11 și 13 ani din Banca dați dispăruți

Autoritățile pentru Protecția Copilului Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: