Home / Social / Fată de 14 ani, dusă la spital după ce a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce mergea spre casă

Fată de 14 ani, dusă la spital după ce a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce mergea spre casă

O fată de 14 ani a ajuns cu ambulanța SMURD la spitalul din Bârlad după ce a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce se îndrepta spre casă în cursul serii trecute. Tatăl copilei a suferit un accident rutier cu mașina cu care se ducea la spital din urma ambulanței, însă fără ca vreo persoană să fie rănită.

Nepăsarea unor oameni care nu-și țin legate animalele face victime în rândul semenilor. Este și cazul unei copile de 14 ani, din localitatea Obârșeni (Vinderei), care a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce mergea pe drumul din sat. Animalul a ieșit prin poarta întredeschisă și a apucat-o pe fată de gleznă, provocându-i o rană gravă. Scăpată din colții câinelui, copila a reușit să ajungă până acasă, îngrozindu-i pe părinți. Aceștia au sunat la numărul de urgență 112, în condițiile în care fiica lor sângera puternic și avea nevoie de intervenția unui echipaj medical.

Minora avea o plagă mușcată, care sângera, la nivelul gleznei stângi. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor și apoi a transportat-o pe pacientă la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Părinții fetei au plecat cu mașina personală din urma autospecialei SMURD. Pe drum, tatăl copilei a ieșit în decor, fără însă ca vreo persoană să fie rănită. Cu ajutorul localnicilor, bărbatul a reușit să readucă autoturismul pe șosea ca apoi să-și poată continua drumul spre spitalul din Bârlad. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trenul cu locomotivă tricoloră va fi întâmpinat și în acest an de bârlădeni

Trenul Unirii va sosi și astăzi ...

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: