Google+
Home » Social » Fată de 14 ani, dusă la spital după ce a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce mergea spre casă

Fată de 14 ani, dusă la spital după ce a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce mergea spre casă

O fată de 14 ani a ajuns cu ambulanța SMURD la spitalul din Bârlad după ce a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce se îndrepta spre casă în cursul serii trecute. Tatăl copilei a suferit un accident rutier cu mașina cu care se ducea la spital din urma ambulanței, însă fără ca vreo persoană să fie rănită.

Nepăsarea unor oameni care nu-și țin legate animalele face victime în rândul semenilor. Este și cazul unei copile de 14 ani, din localitatea Obârșeni (Vinderei), care a fost mușcată de câinele vecinilor în timp ce mergea pe drumul din sat. Animalul a ieșit prin poarta întredeschisă și a apucat-o pe fată de gleznă, provocându-i o rană gravă. Scăpată din colții câinelui, copila a reușit să ajungă până acasă, îngrozindu-i pe părinți. Aceștia au sunat la numărul de urgență 112, în condițiile în care fiica lor sângera puternic și avea nevoie de intervenția unui echipaj medical.

Minora avea o plagă mușcată, care sângera, la nivelul gleznei stângi. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor și apoi a transportat-o pe pacientă la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Părinții fetei au plecat cu mașina personală din urma autospecialei SMURD. Pe drum, tatăl copilei a ieșit în decor, fără însă ca vreo persoană să fie rănită. Cu ajutorul localnicilor, bărbatul a reușit să readucă autoturismul pe șosea ca apoi să-și poată continua drumul spre spitalul din Bârlad. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: