Home / Sanatate / Legătura dintre băutură și un flex? Un deget amputat pentru un bărbat din Miclești

Legătura dintre băutură și un flex? Un deget amputat pentru un bărbat din Miclești

Un bătrân de 66 de ani, din Miclești, a ajuns la spital, joi după-amiază, după ce și-a retezat din greșeală un deget de la o mână în timp ce tăia cu flexul aracii pentru vița de vie. Accidentul casnic se pare că este și rezultatul consumului de alcool de către bărbat, în condițiile în care cadrele medicale au constatat că victima mirosea a băutură.

Accident nefericit specific sezonului în care ne aflăm petrecut într-o gospodărie din Miclești în timp ce un localnic își pregătea aracii pe care să ridice via din grădină. Pe fondul neatenției și, probabil, al consumului de alcool, bărbatul de 66 de ani și-a amputat din greșeală unul din degetele de la mâini. Alertată de strigătele de durere ale bătrânului, soția a ieșit repede din casă în curte, găsindu-și bărbatul plin de sânge. Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut sprijin medical.

Echipajul de prima ajutor (EPA) s-a deplasat la urgență, constatând că victima accidentului casnic avea un deget amputat. După acordarea îngrijirilor medicale și stabilizarea bărbatului, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Transportat la unitatea medicală vasluiană, bătrânul a fost băgat imediat în operație în încercarea chirurgilor de a-i salva viața. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost unul ...

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii sunt, ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: