Home / Social / O elevă de 14 ani din Zăpodeni a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza problemelor de la școală

O elevă de 14 ani din Zăpodeni a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza problemelor de la școală

O elevă de 14 ani, din Zăpodeni, a fost dusă cu ambulanța de terapie mobilă intensivă la spital după ce a încercat să-și pună capăt zilelor, după un conflict cu părinții din cauza problemelor de la școală. Din cele constatate de echipajul medical, copila a ingerat mai multe pastile, majoritatea pentru probleme cardiace, care i-au creat o stare accentuată de somnolență și tahicardie.

Elevă la școala generală din Zăpodeni, fata a vrut să se sinucidă, înghițind un pumn de medicamente găsite prin casă. În scurt timp, copilei i s-a făcut rău, moment în care părinții au descoperit ceea ce făcuse fiica lor. Înspăimântați, aceștia au sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat sprijin medical.

Echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic deplasat la caz a constat că minora ingerase voluntar 14 pastile din diverse categorii. După acordarea primului ajutor, echipajul medical au transportat-o pe pacientă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde i s-au făcut spălăturile gastrice obligatorii în astfel de situații”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Eleva de 14 ani a încercat să-și pună capăt zilelor din cauza problemelor de la școală, în special a absențelor, care i-a nemulțumit, se pare, pe părinți. De altfel, copila a amenințat inclusiv la unitatea de învățământ că se va sinucide. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

Tânără de 15 ani din Zăpodeni dispărută de la domiciliu

Pe 7 octombrie, Valentina – ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: