Google+
Home » Administratie » Construirea Bazinului olimpic de înot din Vaslui, în linie dreaptă!

Construirea Bazinului olimpic de înot din Vaslui, în linie dreaptă!

Reunit în ședință de îndată, Consiliul Local Vaslui a aprobat, marți, 16 aprilie 2019, predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) – prin Compania Națională de Investiții (CNI) a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării Bazinului olimpic de înot. Obiectivul va fi amenajat pe strada Decebal nr. 1, în municipiul Vaslui.

Investiția vine ca urmare a unor demersuri îndelungate pentru identificarea sursei de finanțare necesare complexului, menit să găzduiască evenimente naționale și internaționale de profil, dar și să vină în ajutorul publicului amator de înot și al celor care se antrenează în vederea participării la competiții.

Proiectul propus de Primăria Vaslui prevede bazin olimpic de competiții, bazin de antrenament, bazin pentru copii, gradene cu 1.400 locuri, vestiare și alte încăperi funcționale și de deservire.

Ca urmare a predării amplasamentului, CNI va stabili proiectantul de specialitate pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent bazinului olimpic de înot. (Paul ALEXA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: