Home / Sport / Etapă perfectă pentru Sporting Juniorul Vaslui, care a urcat pe primul loc în Liga Elitelor U19

Etapă perfectă pentru Sporting Juniorul Vaslui, care a urcat pe primul loc în Liga Elitelor U19

Sporting Juniorul Vaslui a urcat pe primul loc în Liga Elitelor U19, grație victoriei autoritare cu LPS Galați, scor 8 – 0. Vasluienii au beneficiat și de faptul că Dinamo București a pierdut surprinzător în deplasare la FCSB, scor 3 – 0.

Cealaltă contracandidată pentru calificarea în semifinale, FC Viitorul, a învins în deplasare la Steaua București, scor final 1 – 4.

Deși are avans de două puncte față de ocupantele locurilor doi și trei, formația pregătită de Cornel Cracea si Costinel Botez trebuie să își păstreze concentrarea. Vasluienii au disputat o partidă în plus față de celelalte echipe de pe podium și urmează să le întâlnească pe ambele în ultimele trei etape. Sporting Juniorul Vaslui va mai da piept cu un adversar incomod, ACS Petrosport Ploiești, ocupanta locului 5.

Dintre echipele care au șanse de calificare vasluienii au cel mai greu program. Dinamo le va mai înfrunta în ultimele etape pe ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și LPS Galați, ocupantele locurilor 7 și 10. FC Viitorul va mai da piept cu FCSB și ACS Ceahlăul Piatra Neamț, ocupantele locurilor 4 și 7.

Se vor califica în semifinale primele două clasate, după disputarea celor 18 partide din cadrul Seriei de Est.

Sporting Juniorul Vaslui e lider în Seria de Est a Ligii Elitelor U19, cu 39 de puncte. Completează podiumul Dinamo București și FC Viitorul, ambele cu 37 de puncte. Urmează FCSB și ACS Petrosport Ploiești, cu 29, respectiv 26 de puncte. Steaua București e pe șase, cu 15 puncte. Locul șapte este ocupat de ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, cu 13 puncte. Pe opt, cu tot atâtea puncte, se află ACS Sport Team București. AFK Csiczereda Miercurea Ciuc 2 are 5 puncte, iar LPS Galați un punct. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: