Home / Sport / RC Bârlad, invincibilă în play-off-ul DNS, după trei etape

RC Bârlad, invincibilă în play-off-ul DNS, după trei etape

Rugby Club (RC) Bârlad rămâne neînvinsă și după etapa a treia a play-off-ului Diviziei Nationale de Seniori. Bârlădenii i-au învins în weekend pe cei de la RC Gura Humorului, scor 29 – 18.

Partida disputată duminică a fost una frumoasă, cu un un raport al încercărilor de 4 – 3, autori Cristian Constantin, Marius Munteanu dublă, Tachel Justian, respectiv Cristian Turcan, Cătălin Deliu și Irinel Gafița.

RC Bârlad a urcat pe locul doi în clasament, după ce Știința Petroșani a fost învinsă de liderul CS Năvodari, scor final 17 – 11.

RC Grivita a facut și ea un pas important pentru calificarea în semifinalele competitiei. Bucureștenii au învins CSM Bucovina Suceava cu 26 – 10.

Rugby Club Bârlad este pe locul doi în DNS, cu 14 puncte, tot atâtea cât are și liderul CS Năvodari. Completează podiumul CS Știința Petroșani, cu 11 puncte. Pe patru se află RC Grivița, cu șase puncte. CSM Bucovina Suceava și Rugby Club Gura Humorului au 0 puncte.

Merg mai departe, în semifinalele competiției, primele patru clasate. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: