Home / Social / Casă distrusă și un bărbat rănit, în urma unui incendiu în Grivița

Casă distrusă și un bărbat rănit, în urma unui incendiu în Grivița

Un bărbat a ajuns cu arsuri la spitalul din Bârlad după ce casa în care locuia împreună cu fratele său a luat foc. Primele cercetări ale polițiștilor și pompierilor arată că incendiului a izbucnit de la țigara cu care victima a adormit în mână, deși, inițial, s-a mers și pe varianta de intenție a bărbatului de a foc la casă.

Casă distrusă de flăcări și de intervenția pompierilor în localitatea Grivița. Și asta după ce un bărbat de 43 de ani, care conviețuia împreună cu fratele său în același imobil, ar fi adormit cu țigara în mână, pe fondul consumului de alcool. În consecință, locuința a luat foc de la lenjeria din pat, cei doi frați cerând ajutorul pompierilor, mai ales că incendiul fusese scăpat de sub control și în scurt timp s-a extins.

Intervenția pompierilor a durat o oră și douăzeci de minute, fiind distrusă de flăcări aproximativ 50% din locuință. Întrucât imobilul era din chirpici pe cadre din lemn, s-a impus folosirea unei cantități mai mari de apă deoarece pereții se puteau reaprinde din interior. În consecință, casa nu mai este locuibilă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Tot în urma incendiului, bărbatul de 43 de ani a suferit arsuri pe unul din picioare, fiind necesar transportul său la Spitalul de Urgență Bârlad. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: