Home / Social / Femeie din Bălteni, dusă în stare gravă la spital după ce calul a lovit-o cu copita în piept

Femeie din Bălteni, dusă în stare gravă la spital după ce calul a lovit-o cu copita în piept

O femeie de 59 de ani, din Bălteni, a ajuns în stare gravă la spital, marți, după ce a fost lovită de un cal, cu copita în piept, victima suferind și o leziune la nivelul capului. Incidentul s-a petrecut în grajdul gospodăriei în momentul în care femeia făcea curat la animale.

Incident care se putea sfârși tragic, în comuna Bălteni. O femeie care făcea curățenie în grajdul gospodăriei a fost lovită în plin cu copita de un cal, fără a mai avea timp să reacționeze. În cădere, victima s-a lovit și cu capul de podea, fiind găsită aproape în stare de inconștiență de către o rudă, care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe.

Cadrele medicale ale echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM) au constatat că femeia a suferit un traumatism toracic și unul cranio-cerebral, cel de-al doilea, probabil, în urma căderii cu capul de o suprafață dură. Echipajul i-a acordat primul ajutor victimei, reușind stabilizarea acesteia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Preluată de echipajul TIM, femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: