Google+
Home » Social » Femeie din Bălteni, dusă în stare gravă la spital după ce calul a lovit-o cu copita în piept

Femeie din Bălteni, dusă în stare gravă la spital după ce calul a lovit-o cu copita în piept

O femeie de 59 de ani, din Bălteni, a ajuns în stare gravă la spital, marți, după ce a fost lovită de un cal, cu copita în piept, victima suferind și o leziune la nivelul capului. Incidentul s-a petrecut în grajdul gospodăriei în momentul în care femeia făcea curat la animale.

Incident care se putea sfârși tragic, în comuna Bălteni. O femeie care făcea curățenie în grajdul gospodăriei a fost lovită în plin cu copita de un cal, fără a mai avea timp să reacționeze. În cădere, victima s-a lovit și cu capul de podea, fiind găsită aproape în stare de inconștiență de către o rudă, care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe.

Cadrele medicale ale echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM) au constatat că femeia a suferit un traumatism toracic și unul cranio-cerebral, cel de-al doilea, probabil, în urma căderii cu capul de o suprafață dură. Echipajul i-a acordat primul ajutor victimei, reușind stabilizarea acesteia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Preluată de echipajul TIM, femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: