Home / Sport / FC Rapid Brodoc și CSM FC Vaslui dispută astăzi finala fazei județene a Cupei României la fotbal

FC Rapid Brodoc și CSM FC Vaslui dispută astăzi finala fazei județene a Cupei României la fotbal

Astăzi, de la ora 19.00, pe Stadionul Municipal din Vaslui va avea loc ultimul act al Cupei României la fotbal, faza pe județ. Cele două echipe care vor lupta pentru trofeu sunt FC Rapid Brodoc și CSM FC Vaslui.

Chiar dacă galben – verzii par favoriți clari, învingând în meciurile directe din campionat cu 6 – 0 și 6 – 1, lucrurile ar putea lua oricând o turnură neașteptată.

Cei din Brodoc au demonstrat că sunt o echipă incomodă, reușind să învingă adversari de calibru. Și-au câștigat prezența în semifinale după ce au învins cu 6 – 0 pe Sporting Bârlad și au trecut în etapa a doua de AS Hușana Huși, scor 2 – 1. În etapa precedentă FC Rapid Brodoc a învins Atletic Club Bârlad, scor final 2 – 1. CSM FC Vaslui a obținut la pas calificarea în finală, după ce a învins de fiecare dată fără emoții. În prima etapă a fost 6 – 2 cu ACS Moara Domnească, după care a urmat confruntarea cu Juventus Fălciu, scor 7 – 0. În semifinale a dat piept cu echipa venită de pe culoarul Ligii a V-a, Inter Sport Vaslui, căreia i-a administrat un sec 12 – 0.

FC Rapid Brodoc arată bine și în campionat, unde ocupă în prezent locul opt, care duce în play-off, cu avans de șase puncte față de prima echipă de sub linie. Etapa trecută a reușit o victorie autoritară în fața celor de la Atletic Club Bârlad, scor 8 – 3, lucru care ar trebui să dea de gândit adversarei de astăzi. CSM FC Vaslui a reușit scorul campionatului etapa trecută, 19 – 1 cu ACS Moara Domnească, însă rămâne de văzut dacă nu cumva faptul că a întâlnit adversari modești în ultima perioadă se va întoarce împotriva ei. Acum două etape, când a dat de un adversar ceva mai capabil și în formă, a reușit doar o remiză, scor 1 – 1 cu Flacăra Muntenii de Sus. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: