Home / Justitie / 3.900 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite ascunse în interiorul unor uși din pal

3.900 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite ascunse în interiorul unor uși din pal

Nu mai puțin de 3.900 de pachete cu țigări de contrabandă au fost descoperite de polițiștii de frontieră vasluieni ascunse în interiorul unor uși din pal în timpul efectuării unui control asupra unui microbuz înmatriculat în Bulgaria. În valoare de peste 52.000 de lei, întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar pe numele șoferului de 35 de ani și a însoțitorului acestuia, ambii din Republica Moldova, a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit 78.000 de țigarete, de proveniență R. Moldova, pe care doi moldoveni le aveau ascunse în interiorul unor uși din pal, cu scopul de a le vinde pe piața neagră din Italia. Marfa de contrabandă a fost găsită într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, condus de un moldovean de 35 de ani, în timpul efectuării unui control în trafic pe raza localității Crețești, de pe drumul european E 581.

Existând suspiciuni cu privire la mărfurile transportate, cele două persoane și mijlocul de transport au fost conduse la sediul din municipiul Huși al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, pentru efectuarea unui control amănunțit. În urma verificărilor efectuate asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit ascunse în interiorul celor opt uși din pal 3.900 pachete cu țigări de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. Cei doi bărbați au declarat că intenționau să comercializeze țigările pe piața neagră de desfacere din Italia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, Irina Mirică.

Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal în acest caz pentru contrabandă. De asemenea, întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de 52.982 lei, a fost confiscată până la finalizarea cercetărilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: