Home / Sport / Meci greu pentru rugbyștii bârlădeni în play-off-ul DNS, cu echipa de pe primul loc

Meci greu pentru rugbyștii bârlădeni în play-off-ul DNS, cu echipa de pe primul loc

Rugby Club Bârlad are parte, mâine, de cea mai mare provocare din play-off-ul DNS, pentru că va da piept cu liderul CS Năvodari. Ambele echipe sunt neînvinse, cu trei victorii din tot atâtea partide. Spre deosebire de bârlădeni, care au obținut cu emoții cele 14 puncte, constănțenii au obținut victorii autoritare. CS Năvodari are esaveraj +131 și doar 14 puncte marcate împotriva ei, în timp ce RC Bârlad are doar +48 și împotriva ei s-au marcat 45 de puncte.

Bârlădenii sunt deja calificați în semifinalele DNS, unde merg primele patru clasate. Indiferent de ce se va întâmpla în ultimele două etape, CSM Bucovina Suceava și Rugby Club Gura Humorului, nu mai pot depăși în clasament formația RC Bârlad, deoarece au 0 puncte.

Vor mai avea loc sâmbătă duelurile CS Știința Petroșani – RC Grivița București, respectiv Rugby Club Gura Humorului – CSM Bucovina Suceava. O înfrângere a bârlădenilor ar putea face ca aceștia să fie depășiți în clasament de nemțeni, care au 11 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: