Home / Invatamant / Vești bune pentru copiii și cadrele didactice de la Grădinița nr. 5

Vești bune pentru copiii și cadrele didactice de la Grădinița nr. 5

Mirosul înțepător, apărut de nu se știe unde în urmă cu câteva săptămâni, a dispărut la fel de misterios din sala de clasă afectată a Grădiniței nr. 5 din Bârlad. Primăria a apelat la o firmă de construcții cu care are contract pentru a rezolva problema, iar zilele acestea se va finaliza lucrarea începută săptămâna trecută.

„Am făcut un canal de aerisire sub pardoseală, dotat cu un ventilator, am făcut zidărie cu goluri sub șapă, pentru ca aerul să se poată ventila. Am făcut peste canal un pod de scândura peste care am pus plasă sudată și am turnat beton pentru a ajunge la nivelul vechii pardoseli. După uscare am dat cu emulsie de bitum pentru a putea lipi membrana bituminoasă, după care vom turna o șapă armată cu plasă sudata pentru a ajunge la nivelul dorit, peste care se va turna o șapă autonivelantă, pe care se va monta parchetul. Pereții au fost curățați până la caramidă, s-a pus plasă, fibră de sticlă peste tot, s-a gletuit, tencuit, urmează varul. La exterior am făcut canalizare pluvială unde vor fi colectate apele dintre clădiri. Până de Paști, toată lucrarea va fi terminată.”, a declarat pentru Est News reprezentantul firmei.

Cadrele didactice ale grădiniței dar și părinții preșcolarilor speră ca mirosul să nu revină după ce copiii se vor întoarce din vacanța de Paște. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: