Home / Sport / Fight Club Titans a cucerit la Cupa Danubius 21 de medalii și locul I pe echipe, în cadrul ICON România

Fight Club Titans a cucerit la Cupa Danubius 21 de medalii și locul I pe echipe, în cadrul ICON România

Luptătorii de la Fight Club Titans și-au demonstrat din nou calitățile și au făcut senzație la Cupa Danubius, prima din cele patru etape ale Belt League 2019. Bârlădenii au cucerit nu mai puțin de 21 de medalii (15 de aur, patru de argint, două de bronz) și s-au plasat pe locul I pe echipe, împreună cu colegii de la ICON România.

La competiție au participat peste 500 de sportivi din șase țări. Din România au concurat luptători de la nu mai puțin de 27 de cluburi.

Mihai Gheghici a luat aurul la categoria 6 – 7 ani, – 24 kg și argint la categoria – 27 kg. Darius Camenic a luat aurul la 7 – 8 ani, – 27 kg. David Codreanu a luat aurul la 6 – 7 ani, – 21 kg. Fabrizio Pușcașu a luat aurul la 10 -11 ani, – 34 kg. Iasmina Căpraru a luat aurul la 7 – 8 ani, -32 kg. Andreea Papuc a luat aur la 10 – 11 ani, – 34 kg. Alexandra Țibuleac a luat aurul la 11 – 12 ani, -40 kg. Dan Andrei Rusu a luat aurul la 12 – 13 ani, – 36 kg. Adriana Boghiu a luat aurul la 11 – 12 ani, – 36 kg. Alberto Diea a luat aurul la 12 – 13 ani, – 44 kg. Nicoleta Stoian a cucerit aurul la categoria 14 – 15 ani, – 44 kg. Darius Negrescu a obținut aurul la 8 – 9 ani, – 27 kg. Iulia Dumitru a cucerit aurul la 12 – 13 ani, -44 kg. Vlad Codreanu a luat bronzul la 13 – 14 ani, +60 kg. Darius Dariescu a luat bronzul. Cosmin Boghiu a luat argintul la -40 kg.

„Aceste performanțe deosebite au fost posibile datorită unor eforturi considerabile, atât din partea sportivilor, cât și a părinților acestora. Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele echipei noastre, cât și a sportivilor clubului nostru. Ne dorim să obținem cât mai multe medalii și la următoarele etape din Belt League, pentru a aduce cât mai multe centuri acasă, la Bârlad”, a declarat pentru Est News Adrian Rădoi, unul din antrenorii de la Fight Club Titans Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: