Google+
Home » Administratie » Primarul Vasluiului va înființa o Direcție de Servicii Publice care să rezolve ”urgențele de primă necesitate” a orașului

Primarul Vasluiului va înființa o Direcție de Servicii Publice care să rezolve ”urgențele de primă necesitate” a orașului

O Direcție de Servicii Publice va lua ființă în partea a doua a acestui an și va funcționa fie în cadrul Primăriei Vaslui, fie în structura actualului Goscom, în compensare pentru serviciul de ridicare a gunoiului pe care societatea îl va preda în scurt timp. Cu noua entitate creată, autoritățile vasluiene vor să rezolve problemele mici ale comunității care trebuie rezolvate în regim de urgență.

Micile probleme care vor apărea în municipiul Vaslui, cum ar fi stricarea unei bănci, a unui balansoar pentru copii în parc ori ruperea unui semn de circulație, vor avea rezolvare mult mai rapid decât se întâmplă în prezent. Și asta prin noul serviciul pe care autoritățile vasluiene intenționează să-l creeze la nivel de comunitate tocmai cu scopul de a nu mai tărăgăna anumite probleme minore ce pot avea o rezolvare rapidă și eficientă.

În semestrul II al acestui an vom înființa Direcția de Servicii Publice pentru că avem greutăți mari în rezolvarea problemelor mici din oraș. Vom vedea dacă o înglobăm în Goscom, ori va funcționa ca direcție distinctă în cadrul primăriei pentru rezolvarea urgențelor de primă necesitate. Am discutat și cu primarul de la Bacău, care are un astfel de serviciu, iar lucrurile merg foarte bine acolo”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Modul în care va funcționa viitorul serviciu se va stabili în urma unei analize ce va fi făcută de către autoritățile locale până la mijlocul acestui an. Totodată, va trebui stabilită și sursa de finanțare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: