Home / Invatamant / Singurul elev din județ calificat la Olimpiada Națională a Sporturilor Școlare s-a clasat între primii și la nivel de țară

Singurul elev din județ calificat la Olimpiada Națională a Sporturilor Școlare s-a clasat între primii și la nivel de țară

Rezultate mulțumitoare pentru atletul Raul Vrabie, elev în clasa a X-a la Liceul „Ioan Popescu” din Bârlad. Raul, singurul elev de liceu din județ calificat la faza națională a Olimpiadei Sporturilor Școlare, secțiunea Cros, a obținut locul 12 din 42 de concurenți. Rezultatul este bun, având în vedere că a concurat cu foarte mulți elevi din clasele a XI-a și a XII-a, care au ocupat primele zece locuri.

Elevul bârlădean a început să facă atletism în urmă cu trei ani, iar acum la liceu se antrenează cu profesorii Răzvan Bistriceanu și Valeriu Panțâru, la baza sportivă a Clubului Școlar Sportiv Bârlad.

„Este un atlet care muncește, are calitățile necesare pentru a face performanță și sunt convins că la anul va reuși să obțină un rezultat mai bun. Pe mine, ca antrenor, mă mulțumește locul ocupat de Raul, cu atât mai mult cu cât a concurat cu elevi mai mari, cu experiență sportivă mai mare”, ne-a declarat Răzvan Bistriceanu.

Foarte aproape de a se califica la faza națională a Olimpiadei Sporturilor Școlare a fost și echipa de pentatlon fete a Liceului Pedagogic. Flavia Buliga, Ionela Răileanu, Paula Buhuș, Ana –Maria Nistor și Paula Bleoju sunt cele cinci sportive care, săptămâna trecută, la Iași, la etapa zonală, au reușit să obțină un merituos loc II. Rezultatul obținut de echipa de pentatlon de la Liceul „Ioan Popescu” este unul foarte bun, având în vedere că a concurat cu echipe formate din sportive din clase mai mari (a XI-a și a XII-a). Antrenorii lor, Răzvan Bistriceanu și Valeriu Panțâru, sunt convinși că anul viitor vor reuși să se califice la faza națională a Olimpiadei Sporturilor Școlare la pentatlon. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: