Home / Social / Trei persoane care mergeau la un grătar de Florii, în pericol după ce mașina le-a luat foc în mers

Trei persoane care mergeau la un grătar de Florii, în pericol după ce mașina le-a luat foc în mers

Trei persoane care mergeau la un grătar au fost într-un real pericol de a murit arși de vii, după ce mașina le-a luat foc în mers între localitățile Huși și Epureni. Când au văzut flăcările pe gurile de ventilare, ocupanții autoturismului au intrat în panică și au sunat la numărul de urgență 112.

Mașină cuprinsă de flăcări pe drumul județean Huși – Epureni, în duminica Floriilor. Ghinionul a căzut asupra a trei persoane care se duceau la un grătar când, la un moment dat, au văzut că ies flăcări în habitatul autoturismului prin gurile de ventilare. Din fericire, tânărul de 22 de ani aflat la volan a avut timp să oprească mașina și să coboare, la fel ca și cei doi pasageri, înainte de a suferi arsuri. Ulterior, șoferul a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția pompierilor.

În momentul în care echipajul de pompieri a ajuns la locul solicitării, incendiul se manifesta la compartimentul motor, precum și la bordul mașinii. De altfel, acestea au fost afectate de flăcări, cauza declanșării incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică a autoturismului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit sursei citate, nici una din cele trei persoane nu a necesitat îngrijiri medicale, autoevacuându-se la timp. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: