Home / Justitie / 60 de zile de control judiciar pentru un bărbat din Vaslui, care fura motorină din rezervoarele autocamioanelor

60 de zile de control judiciar pentru un bărbat din Vaslui, care fura motorină din rezervoarele autocamioanelor

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Bărbatul ar fi sustras în perioada noiembrie 2018 – aprilie 2019 combustibil și acumulatori de la mai multe autocamioane, parcate pe raza municipiului Vaslui sau în zone limitrofe. Acesta a forțat sistemele de închidere ale rezervoarele și, folosind canistre și un furtun, a scos și și-a însușit aproximativ 1.000 litri de motorină. Prejudiciul este estimat la suma de 9.000 de lei.

Au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza localităților Vaslui și Dănești, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunuri provenite din activitatea infracțională a bărbatului.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore în data de 20 aprilie 2019, iar în cursul zilei de duminică acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: