Home / Administratie / Centrul de Afaceri Vaslui își propune, în acest an, să scoată din chirii o sumă record

Centrul de Afaceri Vaslui își propune, în acest an, să scoată din chirii o sumă record

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba în ședința ordinară de astăzi, bugetul de venituri și cheltuieli al societătii “Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui” pe anul 2019 și a estimărilor pentru anii 2020 – 2021.

Centrul pentru Afaceri Vaslui desfășoară activități în următoarele domenii principale de activitate: închirierea, subînchirierea bunurilor imobiliare proprii și activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor.

Rezultatele financiare realizate în anul 2018 și contractele în curs de derulare au permis conducerii societății o prognozare a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2019, care să se poată realiza.

Volumul total al veniturilor propus pentru acest an este de 960.000 lei fată de 891.554 lei cât s-a propus în proiectul de buget din anul 201 8, ceea ce reprezintă o creștere de peste 2%.

Veniturile din exploatare sunt de 959.000 lei și provin din chirii spații birouri, chirii săli colocvii și sala de conferințe, precum și chirii locuri de parcare. Veniturile financiare sunt în sumă de 600 lei și reprezintă dobânda aferenta disponibilităților din contul societății.

Cheltuielile totale prevăzute în proiectul de buget sunt în valoare de 909.000 lei, din care cheltuieli cu bunuri și servicii 300.713 lei; cheltuieli privind serviciile executate de terți 63.000 lei; cheltuieli cu personalul 447.037 lei etc. Pentru acest an se prognozează realizarea unui profit brut de 51.000 de lei.

Numărul de personal preconizat de societate pentru anul 2019 este de 10 persoane. La această dată, Centrul de Afaceri Vaslui nu are plăți restante către furnizorii de servicii, bugetului local sau de stat. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: