Home / Administratie / Copacii periculoși de pe domeniul municipiului Vaslui, tunși ”zero”

Copacii periculoși de pe domeniul municipiului Vaslui, tunși ”zero”

Nu doar vasluienii se pregătesc fizic si spiritual pentru bucuria Învierii. Si orasul se primenește pentru sarbatori zilele acestea, când autoritățile au dat startul activităților specifice curățeniei de primăvară.
Pe langa intretinerea obisnuita a aleilor si a trotuarelor, dar si a spațiilor verzi, in mai toate zonele Vasluiului, zilele acestea se curata coronamentul pomilor. Activitatea de toaletare a inceput la finele lunii martie si deja zeci de copaci au fost curatati de ramurile uscate, dar și de cele care puneau in pericol pietonii sau mașinile.
“Având în vedere apropierea sărbătorilor si faptul că fiecare gospodar vrea sa aiba curtea si casa curate, asociațiile de proprietari au solicitat sprijinul Primăriei Vaslui pentru toaletarea copacilor din zona lor administrativă. Cu ajutorul echipajului dotat cu utilaj mecanic (autoscara) si cu alipinisti utilitari, zilele acestea, se intervine pentru tăierea acelor crengi care pun in pericol pietonii, traficul rutier, imobilele, care afecteaza vizibilitatea camerelor de supraveghere video din oraș sau luminozitatea corpurilor de iluminat public din municipiu“, ne-a declarat Geanina Tofan,  purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.
Pana in acest moment, au fost toaletati peste 700 de copaci din Vaslui, iar acțiunea continua. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: