Home / Invatamant / ,,Daruri din suflet”, oferite de 220 de elevi de la Școala nr. 6 Vaslui copiilor nevoiași din Dragomirești și Brodoc

,,Daruri din suflet”, oferite de 220 de elevi de la Școala nr. 6 Vaslui copiilor nevoiași din Dragomirești și Brodoc

Sute de daruri, cum ar fi hăinuțe, dulciuri, alimente și materiale de curățenie, au fost oferite de 220 de elevi de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” nr. 6 Vaslui membrilor a două familii cu copii în dificultate din suburbia Brodoc. În cadrul aceleiași acțiuni umanitare, s-au putut bucura de cadouri de Paști și elevii provenind din familii defavorizate care frecventează cursurile Școlii Primare Dragomirești.

Majoritatea elevilor Școliii nr. 6 Vaslui, însoțiți de cadrele didactice și părinții implicați în proiectul ,,O bucurie pentru copilărie”, au dăruit hăinuțe, dulciuri, alimente și materiale de curățenie, copiilor care provin din familii defavorizate. Astfel, un grup de voluntari format din 124 de elevi de la clasele I A, I C, a IV-a C, a VI-a B și a VI-a A au mers cu daruri la două familii cu situație socială precară din suburbia Brodoc, una cu doi copii de 8 și 13 ani, crescuți de către bunică, și una cu cinci copii.
Alți 96 de elevi de la clasele I B, a II-a A, a II-a B, a II-a C au oferit cadouri în mod direct copiilor de la Școala Primară Dragomirești, structură a Liceului Tehnologic Vladia.

”Prin efortul comun al elevilor, părinților și cadrelor didactice de la școala noastră, am încercat, cu prilejul sfintelor sărbători de Paște, să le facem viața mai frumoasă și să le aducem o mică speranță pe chipurile lor. Elevii Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Vaslui au învățat, din acțiunile de voluntariat desfășurate de-a lungul anilor, că lucrurile oferite din inimă, oricât de mici ar fie ele și indiferent de natura lor, sunt primite cu bucurie de copiii aflați în dificultate și care au nevoie de ajutor”, ne-a declarat profesorul Luminița Popa.
Activitățile elevilor de la Școala Generală ”Mihai Eminescu” nr. 6 Vaslui în cadrul aceluiași proiect de voluntariat vor continua și pe viitor.
(Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: