Google+
Home » Justitie » Motociclist rănit într-un accident pe dealul Micleștiului. Vehiculul a mers singur 150 de metri

Motociclist rănit într-un accident pe dealul Micleștiului. Vehiculul a mers singur 150 de metri

Un motociclist de 36 de ani, din județul Iași, a ajuns la spital, luni, în urma unui accident petrecut pe drumul național DN 24, după ce a căzut de pe vehiculul care a mai mers singur încă 150 de metri, cel mai probabil pe fondul vitezei cu care circula. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru vătămare corporală din culpă.

Un ieșean de 36 de ani a văzut moartea cu ochii după ce a căzut cu motocicleta pe asfalt. Accidentul a avut loc pe dealul Micleștiului, pe DN 24, acolo unde șoseaua ”îi îndeamnă” pe participanții la trafic să prindă viteză, de multe ori cu mult peste limita legală. Este, probabil, și cazul motociclistului în cauză care, accelerând mai mult decât trebuie, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut. O dovadă a vitezei cu care circula este și faptul că motocicleta a mai mers singură aproximativ 150 de metri. Un șofer care se afla cu mașina în spatele tânărului a oprit și a sunat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția unei ambulanțe.

Conducătorul vehiculului a primit îngrijirile de prim-ajutor la locul accidentului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Medicii l-au diagnosticat cu escoriații, fără a fi vorba de răni grave sau să-i fie pusă viața în pericol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tânărul de 36 de ani nu băuse alcool și avea și permisul de conducere în regulă. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: