Google+
Home » Justitie » Produse cosmetice nedeclarate la controlul de frontieră, confiscate de polițiști

Produse cosmetice nedeclarate la controlul de frontieră, confiscate de polițiști

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit 107 recipiente conținând produse cosmetice de proveniență Republica Moldova, ce urmau a fi introduse în țară, ascunse sub scaunele unui autoturism marca Toyota.

C.R., în vârstă de 38 de ani, a vrut să intre în țară cu marfa de contrabandă la sfârșitul săptămânii trecute, la volanul unui autoturism marca Toyota, înmatriculat în Republica Moldova. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, sub scaunele din față ale autoturismului, 107 recipiente (borcane și flacoane) conținând produse cosmetice de proveniență Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor în valoare totală de 450 lei și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: