Home / Sport / Se simte miros de calificare, după ce Sporting Juniorul Vaslui a reușit să smulgă un egal din deplasarea de la Dinamo București

Se simte miros de calificare, după ce Sporting Juniorul Vaslui a reușit să smulgă un egal din deplasarea de la Dinamo București

Sporting Juniorul Vaslui a rămas pe primul loc și după disputarea etapei a 16-a din Liga Elitelor U19. Elevii pregătiți de Cornel Cracea si Costinel Botez au jucat în deplasare la Dinamo și au reușit să îi țină în șah pe bucureșteni, scor final 1 – 1. Pentru a încununa o etapă perfectă pentru vasluieni, cealaltă contracandidată la calificarea în semifinalele competiției, FC Viitorul Constanța, a obținut un singur punct din confruntarea cu FCSB, scor 1 – 1.

Sporting Juniorul Vaslui păstrează un avans de două puncte față de ocupantele locurilor doi și trei, care au disputat însă cu un meci mai puțin. Acest lucru nu este însă un incovenient major pentru vasluieni, deoarece în faza următoare a Ligii Elitelor U19 merg primele două clasate, iar în restanța rămasă Dinamo București și Viitorul se vor înfrunta între ele.

Sporting Juniorul Vaslui ar putea obține calificarea chiar pe 1 mai, în penultima etapă, dacă o va învinge pe Viitorul. În celălalt meci cu miză Dinamo București va da piept cu ocupanta locului șapte, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Sporting Juniorul Vaslui e lider în Seria de Est a Ligii Elitelor U19, cu 40 de puncte. Completează podiumul Dinamo București și FC Viitorul, ambele cu 38 de puncte. Urmează FCSB și ACS Petrosport Ploiești, cu 30, respectiv 27 de puncte. Steaua București e pe șase, cu 16 puncte. Locul șapte este ocupat de ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, cu 13 puncte. Pe opt, cu tot atâtea puncte, se află ACS Sport Team București. AFK Csiczereda Miercurea Ciuc 2 are 8 puncte, iar LPS Galați are 4 puncte. (George PROCA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: