Home / Sanatate / Ambele autospeciale de Terapie Intensivă Mobilă din județ sunt defecte

Ambele autospeciale de Terapie Intensivă Mobilă din județ sunt defecte

Cele două autospeciale de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD Vaslui sunt nefuncționale, una fiind defectă de mai mult timp, iar cea de-a doua stricându-se în cursul zilei de marți, în timp ce transporta la un spital din Iași o pacientă suspectă de meningită.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, autospeciala s-a defectat aproape de intrarea în municipiul Iași și nu și-a mai putut continua drumul, pacienta fiind preluată de o mașină a Serviciului de Ambulanță din județul vecin.

„Pacienta a fost trimisă la Iași cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, dar pe drum au intervenit niște niște probleme tehnice și mașina nu s-a mai putut deplasa până la spitalul la care trebuia să se facă transferul bolnavei. Pacienta a fost preluată de o mașină tip C2 care a transportat-o la spital, unde a fost internată în Secția de Anestezie Terapie Intensivă”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Conducerea ISU Vaslui a semnalat în repetate rânduri că mașinile din cadrul SMURD au un număr foarte mare de kilometri la bord și un grad ridicat de uzură, motiv pentru care se defectează foarte des și necesită reparații. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Un bărbat de 44 de ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: