Home / Social / Daruri, la „Casa cu grădină” de la Complexul de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad

Daruri, la „Casa cu grădină” de la Complexul de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad

Emoționant! Ieri, cei 11 beneficiari ai Centrului Alternativ de Tip Familial „Casa cu grădină”, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 (CSC) Bârlad, au fost vizitați de oameni cu suflet mare, care le-au oferit daruri de Paște.

Toți beneficiarii centrului, care au handicap neuropsihic grav, s-au bucurat foarte mult de musafiri, dar și de darurile pe care le-au primit de la ei – îmbrăcăminte, încălțăminte, dulciuri, jucării și un tort mare, foarte apetisant. În mijlocul copiilor s-au aflat și Marius Dohotaru, director executiv al DGASPC Vaslui, Polixenia Condrea, șefa CSC nr.1 Bârlad, precum și asistentul social Doru Liviță, managerul de caz de la „Casa cu grădină”.
„Cei 11 beneficiari ai Centrului <<Casa cu grădină>> au avut o zi minunată. Au primit cadouri de Paște, oferite cu generozitate de câțiva parteneri serioși. Sunt trei firme importante din Vaslui – un depozit de piese auto din București cu filială la Vaslui, o spălătorie auto renumită în Vaslui și un service auto tot din Vaslui, care nu au rămas indiferenți la problemele cu care se confruntă beneficiarii centrului. Toate darurile aduse sunt absolut noi, furnizate în baza unor contracte de sponsorizare, în valoare de 2.500 de lei”, ne-a declarat Doru Liviță.

Copiii au stat câteva minute cu ochii ațintiți la daruri, le-au cercetat cu atenție și abia au așteptat să se bucure de ele. Mingile de fotbal au fost primele încercate de copiii de la „Casa cu grădină”. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: