Google+
Home » Administratie » Venituri de 35,4 milioane de lei la bugetul local al municipiului Vaslui

Venituri de 35,4 milioane de lei la bugetul local al municipiului Vaslui

Consiliul Local (CL) Vaslui va dezbate în ședința de joi, 25 aprilie 2019, execuția bugetului local la data de 31 martie 2019. La finalul primului trimestru din acest an, contul general de execuție al bugetului local cuprinde la venituri suma de 30,9 milioane de lei, iar la cheltuieli suma de 22,4 milioane lei.

De asemenea, contul de execuție al bugetului instituțiilor publice (Poliția Locală, Clubul Sportiv Municipal, Direcția de Administrare Piețe, creșe, instituții de învățământ preuniversitar de stat) finanțate integral sau parțial din venituri proprii cuprinde venituri de 4,5 milioane lei și cheltuieli de 3,7 milioane de lei.

Astfel, veniturile bugetului general al municipiului Vaslui sunt realizate în sumă de 35,4 milioane de lei, în timp ce cheltuielile bugetare se ridică la suma de 26,2 milioane de lei.

„La data de 31 martie 2019, veniturile bugetului local s-au realizat în procent de 99,56%, structurate pe secțiunile funcționare și dezvoltare. Veniturile din impozite și taxe locale sau realizat într-un procent de 100%. La același nivel s-au realizat veniturile provenite din cotele defalcate din impozitul pe venit și sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată”, a spus Eugen Boț, director economic în cadrul Primăriei Vaslui.

Pentru trimestrul I al anului 2019, au fost prevăzute cheltuieli din bugetul local în valoare de 22,5 milioane lei, din care au fost efectuate plăți în sumă de 22,4 milioane lei. Mai exact, cheltuielile structurate pe secțiunea de funcționare și secțiunea de dezvoltare au fost realizate într-un procent de 99,69%. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: