Home / Administratie / CJ Vaslui vrea ca Societatea “Lucrări Drumuri și Poduri” să se bată cu marii asfaltatori

CJ Vaslui vrea ca Societatea “Lucrări Drumuri și Poduri” să se bată cu marii asfaltatori

Consiliul Județean (CJ) Vaslui vrea ca Societatea” Lucrări Drumuri și Poduri “(LDP) SA Vaslui să se dezvolte în următorii ani. La adoptarea bugetului societății pentru 2019, Gheorghe Croitoru, consilier PSD, a spus că firma se menține de mai mulți ani la numărul de 100 de salariați și ar trebuie să se decidă să treacă la un nou nivel de dezvoltare.

“Acest număr de salariați îmi dă impresia de stagnare. Cred că e timpul ca societatea să intre în competiție cu marii asfaltatori din județ, să depășească acest nivel de salariați în care stă de 4-5 ani. Să se treacă la creșterea numărul de salariați, să se facă investiții în echipamente moderne și să vă dezvoltați “, a precizat Gheorghe Croitoru.

Reprezentanții SC LDP Vaslui au răspuns că s-a trecut la realizarea de investiții în echipamente și atenția conducerii se îndreaptă spre resursa umană care este cea mai importantă.

“Noi am readus la viață această societate. Conducerea firmei a adus-o în echilibru financiar. Cu această societate ne-am rezolvat o mare problemă, în situațiile de urgență de reparații. Noi reușeam să turnăm covoare de asfalt doar prin lunile septembrie și octombrie, pentru că aceste lucrări ajungeau ultimele în sistemul de achiziții. La deszăpezire avem câte 20 de operatori și erau cheltuieli foarte mari. Vrem ca această societate să acționeze ca un veritabil agent privat, să ne mai dea și nouă ceva profit, să aducă un plus la bugetul CJ-ului “, a spus Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

Pentru anul 2019, la capitolul venituri, SC LDP Vaslui propune un volum de activitate de 16.755 mii lei. De asemenea, la capitolul cheltuieli este propusă o sumă totală de 15.205 mii lei. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul din Băcani a dezinfectat toți cei 35 km de străzi și ulițe din comună cu utilaje agricole de erbicidat

Un primar din județul nostru a dezinfectat, cu utilaje ...

Primarii vasluieni declară război terenurilor degradate. Peste 50.000 de hectare vor fi împădurite

de Dănuț CIOBANU  Primarii din județul Vaslui sunt deciși ...

Incendiu de vegetație uscată în localitatea Moara Domnească ( video )

Detașamentul de pompieri Vaslui se deplasează cu o autospecială ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: