Home / Social / Județul Vaslui, fără probleme după codul galben de ploi și vijelii. Peste 40 de litri pe metru pătrat în sud-estul județului

Județul Vaslui, fără probleme după codul galben de ploi și vijelii. Peste 40 de litri pe metru pătrat în sud-estul județului

Autoritățile din județul nostru au trecut cu bine peste codul galben de ploi și intensificări ale vântului anunțat pentru week-end de către Agenția Națională de Meteorologie. În schimb, cantitățile de precipitații au fost însemnate, în unele zone depășind 40 de litri pe metru pătrat, după o perioadă îndelungată de secetă.

Bucurie pentru agricultorii din județ. Ploile ”curate” din ultimele două zile au refăcut deficitul de apă din sol. În unele zone, cum ar fi cele din sud-estul județului, cantitatea de precipitații a depășit și 40 de litri pe metru pătrat. Din fericire, nu au existat probleme în ceea ce privește vijeliile și căderile de grindină, așa cum s-a întâmplat în ale zone din țară.

Din informațiile pe care le-am primit din teritoriu, nu au fost raportate situații deosebite, chiar dacă sudul județului s-a aflat sub cod galben de precipitații și vânt. Monitorizăm în continuare situația și, dacă va fi cazul, vom interveni cu promptitudine”, ne-a declarat prefectul județul Vaslui, Eduard Popica.

Vremea se va menține în continuare instabilă în următoarele zile în județ, cu averse locale, în care, însă, nu sunt excluse fenomenele extreme. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: