Home / Social / Ziua Națională a Tineretului, una plină de evenimente la Vaslui

Ziua Națională a Tineretului, una plină de evenimente la Vaslui

Ziua Națională de Tineretului este marcată, astăzi, de autoritățile locale din Vaslui cu o serie de activități sportive și de divertisment, majoritatea desfășurându-se în Parcul Copou. Pe lângă trupele locale de dans, pe scenă vor evolua și artiști și trupe consacrate, precum Unison, Hands of Angels, Edward Sanda, Ioana Ignat&Band.

Zi de sărbătoare pentru tineretul din municipiul Vaslui. Așa cum se întâmplă în fiecare an, primăria va organiza festivalul dedicat sărbătorii tineretului, intitulat sugestiv ”Festin”. Activitățile vor începe de la primele ore ale dimineții, cu un tur ciclist, pe traseul Piața Civică – str. Stefan cel Mare – Crucea Gării – str. Traian – str. Călugăreni – str. Kogălniceanu, urmat de o demonstrație de automodele în Parcul Copou, o competiție de șah în fața Poliției Județene, o cupă de streetball, o demonstrație de taekwondo, o cupă de tenis de masă, o demonstrație de fitness și o competiție națională de streetdance. Ziua tineretului se va încheia în municipiul reședință cu recitalul ”De 2 X MAI tânăr”, în interpretarea trupelor ”Unison” și ”Hands of Angels”. Seara de 2 mai se va încheia în același Parc Copou cu un alt concert, al lui Edward Sanda și al interpretei Ioana Ignat, susținută de trupa sa. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

La spitalul din Bârlad se fură pe rupte

Se fură ca în codru ...

Pentru ce solicită bani europeni întreprinzătorii vasluieni? De la service-uri auto la saloane de coafură, patiserii și activități recreative

Afacerile tipic românești, înființate cu ...

Șofer de microbuz școlar din Grivița, prins băut la volan în timp ce ducea elevii la școală

Șoferul unui microbuz școlar a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: