Home / Social / Bărbat din Fâstâci, găsit spânzurat de fiul său de 17 ani

Bărbat din Fâstâci, găsit spânzurat de fiul său de 17 ani

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit spânzurat într-un copac din curtea locuinței sale din localitatea Fâstâci. Cel care a dat peste sinucigaș a fost fiul său de 17 ani, după mai bine de două ore de căutări. Trupul victimei a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, iar Poliția a început o anchetă în acest caz.

Tragedie în Săptămâna luminatăm în satul Fâstâci, comuna Cozmești, după ce un localnic și-a pus capăt zilelor. Bărbatul de 46 de ani s-a spânzurat cu o funie de un nuc din fundul curții, fiind găsit de către fiul său de 17 ani, după aproximativ două ore de căutări. Acesta a reușit să-l dea jos din șteang cu ajutorul unei sape cu care a tăiat sfoara groasă. Ulterior, adolescentul a sunat la numărul de urgență 112, echipajul medical de pe autospeciala de terapie intensivă mobilă declarând decesul după efectuarea manevrelor specifice de resuscitare.

Din spusele rudelor, se pare că bărbatul a amenințat în repetate rânduri că se va sinucide. Deocamdată, nu se știu cauzele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la gestul extrem”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

După declararea decesului, trupul sinucigașului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei. Totodată, poliția a început, conform procedurilor, o anchetă în acest caz. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: