Home / Administratie / Primarul Pavăl și-a stabilit echipa de lucru

Primarul Pavăl și-a stabilit echipa de lucru

Primarul Vasile Pavăl și-a stabilit echipa de lucru din acest an. Consilierii locali au aprobat organigrama, statul de funcții și statul de personal pentru aparatul de specialitate al Primăriei Vaslui. În cadrul instituției există 347 funcții, din care trei sunt de demnitate publică, 115 funcții în regim contractual și 229 de posturi care revin funcționarilor publici.

Modificarea structurii organigramei, statului de funcții și statului de personal în vederea asigurării personalului specializat s-a realizat cu avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și cu respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la numărul maxim de posturi aprobat.

„Oamenii își vor îndeplini sarcinile de serviciu conform fișei postului. Eu voi raporta vasluienilor ce am lucrat. Am propus această echipă de lucru, iar Consiliul Local aprobă statul de personal pentru aparatul de specialitate. Am căutat ca organigrama să fie funcțională și să fie respectate prevederile legale”, a spus Vasile Pavăl.

În cadrul Direcției de Gospodărire Urbană, a fost înființat Compartimentul Asociații de Proprietari cu trei funcții publice de consilier, clasa I, grad profesional asistent.

În cadrul Direcției Economice, Compartimentul Persoane Juridice și-a schimbat denumirea în Compartiment Urmărire și Încasări Persoane Juridice, iar Compartimentul Persoane Fizice se va numi Compartiment Urmărire și Încasare Persoane Fizice.

În cadrul Serviciului Administrației Publice Locale a fost înființat Compartimentul Guvernanță Corporativă, cu două funcții publice de consilieri, clasa I, grad profesional principal și o funcție de consilier, clasa I, grad profesional asistent. De asemenea, Direcția de Cultură se va transforma în Birou Activități Culturale și Sportive. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

Suntem pe ”cai mari”: județul Vaslui a devenit cel mai mare importator de gunoaie din Moldova

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

%d blogeri au apreciat: